COVB

Actualitat/ Notícies

El COVB premia les iniciatives més destacades en veterinària de 2021. El termini de presentació de candidatures finalitza el 16 de gener de 2022.

11/01/2022

Per tal de reconèixer les millors iniciatives i activitats en l’àmbit veterinari dutes a terme durant l’any 2021, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona ha obert la convocatòria de la segona edició dels Premis VETS. En aquesta nova edició el nombre de categories s’amplia de tres a deu per tal d’incloure tots els àmbits i sectors que engloba la veterinària i que estan representats al COVB. Les deu categories dels premis són les següents:

  • Premi VETS a la Producció Ramadera: per reconèixer la tasca d’un professional o d’una granja en l’àmbit de la ramaderia.
  • Premi VETS a la Millor Clínica Veterinària: per reconèixer la tasca d’un professional o d’una clínica ve­terinària en l’àmbit de l’atenció als animals de companyia.
  • Premi VETS per la Seguretat Alimentària: per reconèixer la tasca d’un professional o empresa dedicada a la fabricació, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, importació i venda d’aliments i begudes destinats al consum humà per millorar la qualitat dels processos a fi de protegir la salut dels consumidors.
  • Premi VETS per la Protecció Animal: per reconèixer iniciatives individuals o col·lectives a favor del respecte i la dignitat dels animals i que lluiten contra qualsevol mena de maltractament d’animals de companyia o animals salvatges.
  • Premi VETS a la Trajectòria Professional: per reconèixer la trajectòria professional d’un/a col·legiat/da del COVB que en qualsevol àmbit de la veterinària ha contribuït a fer avançar i créixer la professió.
  • Premi VETS a la Iniciativa Pública: per reconèixer la tasca que les administracions públiques duen en terme a favor dels animals, el manteniment dels ecosistemes i el medi ambient.
  • Premi VETS a la Recerca: per reconèixer els investigadors o equips investigadors que en el darrer any han publicat els resultats d’un estudi que permetrà un major coneixement en l’àmbit veterinari o de la salut, una millora assistencial o una innovació.
  • Premi VETS One Health: per reconèixer qualsevol iniciativa que sota el concepte One Health, Una Salut, permeti avançar en la protecció de la salut pública.
  • Premi VETS Ajuda i Assistència: per reconèixer les iniciatives individuals o col·lectives en què els animals es converteixen en un element fonamental per millorar el benestar o la qualitat de vida de les persones.
  • Premi Honorífic del COVB. Amb aquesta distinció, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona vol reconèixer i agrair públicament a una persona o un col·lectiu, tant de dins com fora de l’entorn veterinari, per la a seva contribució al creixe­ment de la professió veterinària, la divulgació de la tasca veterinària, el benestar animal o la protecció de l’entorn i els ecosistemes, entre d’al­tres, amb una visió global, transversal i integradora.

Les candidatures, pròpies o de tercers, podran presentar-se fins al pròxim 16 de gener i els premis, es lliuraran en un acte que tindrà lloc el proper 22 de març, a les 19:30 hores, a l’Auditori AXA (Avinguda Diagonal, 547, de Barcelona).

Aquesta edició dels Premis VETS 2021 compta amb el suport de Grup Gepork i MSD (patrocinadors bronze) i LETI i Chemetall (com a patrocinadors platini).

Les bases del Premis es poden consultar en el següent enllaç a on també trobareu el full de presentació de candidatures: https://www.covb.cat/serveis-a-veterinaris/servei/premis-vets/

 

Patrocinadors: