COVB

COVB

Publica la teva oferta de treball

TAULELL D’OFERTES LABORALS DEL COVB

Dins dels serveis que ofereix el COVB, s’inclou el Taulell d’ofertes laborals, on els professionals que ho desitgin podran inscriure’s i accedir a les ofertes del sector. Així mateix, els centres veterinaris, professionals i empreses del sector, que hi estiguin interessats, també podran donar a conèixer els llocs de treball que necessitin cobrir

Per publicar les teves ofertes de llocs de treball només has d’omplir i enviar el formulari que apareix a continuació. Recorda complimentar tots el camps obligatoris.

Un cop enviat el formulari, es procedirà a la seva revisió i se’t facilitarà un número d’oferta mitjançant el correu electrònic que hagis indicat. Amb aquest número d’oferta podràs fer el seguiment de la teva proposta d’ocupació, dels possibles candidats i candidates que s’apuntin a la mateixa.

Transcorregut un mes l’oferta desapareixerà de forma automàtica de la llista d’ofertes. En el cas que encara no hagis trobat el candidat adient, hauràs de tornar a complimentar el formulari.

Per qualsevol dubte o suggeriment et pots posar en contacte al correu electrònic apropem@covb.cat o per telèfon  93.211.24.66. Ext. 2

 

Insereix una oferta

Lloc de treball

Descripció de la oferta

És el personal que, reunint les condicions i titulacions exigides per la legislació per a l'exercici professional veterinari, i amb els coneixements tècnics i pràctics necessaris, exerceix un lloc de treball que comporta responsabilitat directa i última sobre el centre o servei veterinari en funcions d'organització, direcció, coordinació i supervisió del treball a desenvolupar pel personal veterinari i el personal tècnic i auxiliar de l'empresa, a més de les derivades de la prestació de serveis veterinaris.
És el personal que, reunint les condicions i titulació exigides per la legislació per a l'exercici professional veterinari, i amb els coneixements tècnics i pràctics necessaris, exerceix un lloc de treball com a professional veterinari que comporta responsabilitat directa en funcions d'organització, supervisió i realització de les labors que tinguin lloc en l'empresa derivades de la prestació de serveis veterinaris.
És el personal que, reunint les condicions i titulació exigides per la legislació per a l'exercici professional veterinari, i mancant de responsabilitat directa, per estar sota la supervisió del personal Veterinari Director o del personal Veterinari Generalista, exerceix un lloc de treball com a professional veterinari.

Horari

Especificitats de la plaça vacant

Característiques del sol·licitant

Condicions laborals

(Horari i facturació a convenir)

Contacte amb l'empresa

El formulari no s'ha pogut enviar
perqué te errors en alguns camps, revisa-ho siusplau.

Formulari completat correctament. T'hem enviat una confirmació de tramitació al teu correu electrònic. Si no la reps, posa't en contacte amb nosaltres a apropem@covb.cat