COVB

Serveis a veterinaris

Per què col·legiar-se?

10 MOTIUS PER COL·LEGIAR-SE AL COVB

  1. Formació contínua: Per ampliar coneixements gràcies a una oferta de formació, que inclou cursosi seminaris sobre una gran varietat de temes relacionats amb la professió.
  2. Cobertura i assessoria jurídica: Per gaudir de la cobertura i l’assessorament legal dels serveis jurídics del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) per fer front a situacions com ara una denúncia o qualsevol tipus d’incident durant la pràctica professional.
  3. Gestoria: Per tenir accés a als serveis d’una gestoria especialitzada en el sector veterinari.
  4. Taulell d’ofertes laborals: Per poder inscriure’s a ofertes de feina.
  5. Assegurança de Responsabilitat Civil: Per tenir la possibilitat de contractar l’assegurança de Responsabilitat Civil Professional (RCP) a través del Col·legi, amb els avantatges corresponents.
  6. Comitè de Deontologia: Per consultar experts en deontologia, que resolen dubtes i problemàtiques sobre l’ofici.
  7. Biblioteca especialitzada: Per tenir accés als milers de llibres d’una biblioteca especialitzada en temes veterinaris.
  8. Xarxa professional: Per compartir la passió, les preocupacions, els reptes i les alegries de la professió veterinària amb els altres col·legiats.
  9. Vessant lúdic: Per participar en les activitats lúdiques que organitza el COVB, que a més d’estrènyer vincles entre els professionals, inclouen els familiars en jornades com la del Patge Reial, al gener, o el dia del patró dels veterinaris, Sant Francesc d’Assís, a l’octubre.
  10. Força gremial: Per formar part d’una organització professional que vetlla, des de la seva fundació, pels interessos dels veterinaris, que gaudeix de prestigi per la seva feina ben feta i que aposta per la unió per sumar força i fer sentir la seva veu.

Cuidem dels teus