COVB

Avantatges i descomptes

HALCÓN VIATGES

22/05/2023

Halcón Viatges és una reconeguda marca al món dels viatges, amb més de 45 anys d’experiència oferint als seus clients les millors opcions de viatge. Amb presència a tota Espanya, Halcón Viatges compta amb un equip d’especialistes en viatges compromesos a fer de cada experiència un moment únic i memorable.

Entre els avantatges de triar Halcón Viatges hi ha la seva àmplia selecció de destinacions, des de les clàssiques fins a les més exòtiques, tarifes competitives i programes personalitzats per satisfer les necessitats de cada client. A més, brindem excel·lent atenció al client, seguretat durant tot el viatge i una garantia de qualitat en totes les propostes. Amb Halcón Viatges, la satisfacció del client és la prioritat número 1.

Halcón Viatges, us ofereix avantatges exclusius i econòmics com a membre d’aquest il·lustre col·legi, consultem. Us esperem!!!!

Operativa de reserva:

Tenim centralitzades les vostres peticions en una de les nostres oficines, encara que es podria aplicar en qualsevol de les nostres oficines pròpies de tota Catalunya.

 

Contacte per a consultes:

Halcon Viatges: 93 414 17 07

halcon106@halconviajes.com

 

El col·legiat haura d´acreditar la seva col.legiacio amb un formulari que li lliuraran amb la oferta en el moment de la contratació del viatge.