COVB

Actualitat/ Notícies

Resum sobre les novetats del segon conveni col·lectiu estatal de centres i serveis veterinaris

27/11/2023

Benvolguts col·legiats i col·legiades;

Com ja us vam informar, el 25 d’octubre es va publicar al BOE el Conveni col·lectiu estatal de centres i serveis veterinaris que recull les condicions de treball del sector i que tindrà una durada de tres anys, de l’1 de gener de 2023 al 31 de desembre de 2025. Aquest és el segon conveni de la veterinària i tot i que manté l’estructura i redacció de l’anterior inclou algunes modificacions i novetats que cal tenir present.

Per tal de facilitar-vos la feina, hem revisat el Conveni i hem elaborat un document que recull i resumeix les principals novetats i regulacions pel que fa, per exemple, als increments i complements salarials, la figura del veterinari supervisat, la modificació del límit màxim de prestació d’hores de disponibilitat, els canvis en períodes i dies d’excedències, permisos de paternitat o dies lliures, el nou període d’implantació de carrera laboral, o la necessitat de redactar un protocol de prevenció de conductes que atemptin a la llibertat sexual i la integritat moral de les persones treballadores, d’altres temes.

Us convidem a llegir el document adjunt amb atenció perquè fixa el marc de les relacions laborals del sector de la veterinària i ens pot ajudar a resoldre qualsevol incidència a les plantilles.

Esperem que el document us sigui d’utilitat, i també us facilitem l’enllaç al text complet publicat al BOE.

Aprofitem per recordar-vos que Sellarès Assessors ofereix els serveis de consultoria fiscal i laboral a disposició dels col·legiats i les col·legiades del COVB.

Trobareu tota la informació relacionada amb aquest servei a: https://www.covb.cat/serveis-a-veterinaris/servei/assessorament-fiscal-i-laboral/

Si hi esteu interessats, podeu contactar:

  • Per telèfon: 93 467 44 67, entre les 9 i les 14h, demanant per Ana García (Fiscal) o Javier Moyano (Laboral).
  • Per correu electrònic: canalveterinari@sellaresga.com indicant a l’Assumpte “Consulta fiscal COVB” o “Consulta laboral COVB”.

Cordialment,

Joan Mesià
President del COVB