COVB

Actualitat/ Notícies

Compte enrere per a la Jornada Impuls VET del COVB. Inscriu-te!

16/10/2023

Recorda que el 21 d’octubre al matí tindrà lloc Impuls VET, la segona edició de la Jornada Professional Veterinària de Barcelona del COVB. Manel López, degà de la Facultat de Veterinària de la UAB serà el convidat a obrir aquesta jornada científica formativa amb la conferència “El futur de la professió veterinària: reptes i oportunitats”.

Després, els inscrits podran participar en una de les diferents taules de treball segons les seves preferències. Aquest són els temes proposats: la Taula de Petits Animals tractarà l’estrès laboral amb la Fundació Galatea, la Taula de Seguretat Alimentària amb Marta Mourelle explicarà per què cal una cultura de la seguretat alimentària, la Taula de Veterinària de Granges amb Juan Pascual parlarà de la imatge actual de la ramaderia, i la Taula de Protecció Animal tindrà dues ponències una sobre veterinària forense i una altra sobre maltractament animal.

Finalment, Francesc Mauri, geògraf i home del temps de TV·3 clausura la jornada.

Consulteu el programa per a triar quina taula de treball us resulta més interessant i feu la vostra inscripció. Us esperem a l’Hotel NH Collection Constança de Barcelona.