COVB

Actualitat/ Notícies

Un Sant Francesc d’Assís poc habitual

07/10/2020

El passat diumenge 4 d’octubre va ser la festivitat de Sant Francesc d’Assís, el patró de la veterinària, dels treballadors veterinaris i veterinàries, patró del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona. En definitiva el patró dels que llegim aquestes línies, el nostre patró.

Com molts de vosaltres sabeu, cada any hem celebrat l’ocasió realitzant diferents activitats. Amb la missa, el dinar, el tradicional reconeixement a les col·legiades i als col·legiats veteranes i alguna visita ens podíem reunir com a companyes i companys de professió, aprofitar per unir llaços i vincles, renovar salutacions.

Tanmateix aquest any trist i complicat, arran de la pandèmia de la Covid-19 i de les mesures sanitàries que s’han hagut d’implantar, malauradament no podrem realitzar res d’allò. Tenim la forta esperança de tornar-ho a fer l’any vinent.

El que no deixarem de fer tampoc aquest any, és recordar totes aquelles companyes i companys que han deixat d’estar entre nosaltres els darrers temps, pel que aquest divendres 9 d’octubre es publicarà com habitualment a La Vanguardia l’esquela en record dels companys difunts.