COVB

Actualitat/ Notícies

Treballem per la vacunació de tot els professionals de l’entorn veterinari

18/02/2021

Benvolguts col·legiats,

Com molt bé sabeu, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, en representació dels quatre Col·legis catalans, ha treballat per considerar als veterinaris personal sanitari prioritzat. Arran del contacte permanent amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la setmana passada va començar la campanya de vacunació per nosaltres, en aquest cas amb la vacuna d’Oxford/AstraZeneca destinada als professionals sanitaris de segona línia i personal essencial.

Desprès d’un parell de dies en que vàrem rebre diferents instruccions del CatSalut sobre el procediment per accedir a la vacunació, i que us vam comunicar puntualment, aquesta setmana no hem rebut cap novetat al respecte i per tan, pensem que aquesta qüestió ha quedat regularitzada.

Podeu trobar la informació en aquest enllaç: https://www.covb.cat/actualitat/noticies/general/novetats-de-la-campanya-de-vacunacio-covid-19/

D’altra banda, volem que sapigueu que Catalunya és de les poques Comunitats Autònomes que ha considerat al veterinaris com a personal essencial i a dia d’avui ha inclòs a tots els veterinaris com a professionals prioritzats per la vacunació de la COVID-19. Compartim amb vosaltres la inquietud per la vacunació de tots els professionals (auxiliars tècnics veterinaris, administratius o altres) que treballen a les vostres clíniques i hospitals. En aquest sentit, us podem assegurar que estem treballant per aconseguir que aquests professionals es puguin vacunar també el més aviat possible i estem en constant diàleg amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per regularitzar aquesta situació que ens amoïna a tots.

Ben cordialment,

Ricard Parés

Vicepresident del COVB