COVB

Actualitat/ Notícies

Novetats de la campanya de vacunació COVID-19

12/02/2021

Com ja sabeu aquesta setmana ha començat la campanya de vacunació per als veterinaris, en aquest cas amb la vacuna d’Oxford/AstraZeneca.

El CatSalut ens ha informat avui, que  tots els col·legiats que ja heu enviat el formulari de sol·licitud començareu a rebre un SMS amb el centre de vacunació més proper i la franja horària on podreu vacunar-vos. Per tant, cal estar atents. A partir de dilluns-dimarts aquest SMS permetrà també l’opció de cita prèvia.

Recordeu que cal que porteu el CIP (la targeta sanitària) o el DNI, la declaració responsable i un document que acrediti que formeu part d’un dels col·lectius prioritzats per la vacunació; carnet de col·legiat o certificat del col·legi professional.

Si encara no heu fet la sol·licitud i us voleu vacunar, cal que ompliu el següent formulari amb les vostres dades i nosaltres el remetrem al CatSalut qui és qui gestiona els terminis de vacunació.

ACCEDEIX AL FORMULARI

Per vacunar-vos heu de ser més grans de 18 anys i més joves de 55, no ser positius de COVID-19 ni haver patit la COVID-19 en els últims 6 mesos,  i no patir alguna malaltia greu (immunodepressió, cardiovascular no controlada o hepàtica, renal metabòlica/endocrina o neurològica).

Finalment, us adjuntem un full amb informació d’interès sobre la vacuna d’ Astra Zeneca (fins a 55 anys). Les persones majors de 55 anys seran citades posteriorment per rebre un altre tipus de vacuna.