COVB

Actualitat/ Notícies

Recordeu que està obert el procés de beques Ramón Turró i Ajudes del COVB

28/07/2023

Les beques i les ajudes disponibles són:

Beques Ramón Turró: per a facilitar la formació teòrica i pràctica en entitats de reconegut prestigi a l’exterior. A les Beques es contemplen els sectors de la clínica de petits animals i animals exòtics, dels animals de granja, d’èquids, de la higiene alimentària i de la investigació veterinària.

Ajudes per a Cursos i Congressos: destinades a fer front a les despeses d’inscripció en cursos i congressos de veterinària realitzats a l’Estat durant l’any 2022.

Ajudes d’Innovació: inclou conceptes com les despeses de digitalització i adaptació al programa de signatura electrònica de l’AIAC, les despeses per a la compra de tauletes tàctils destinades a la signatura electrònica i qualsevol inversió que justifiqui la reducció de l’ús de paper.

Ajudes de Millora i Actualització de Centres Veterinaris: destinades a fer front a les despeses per a la realització de millores als centres veterinaris, com compres d’equipaments pel centre veterinari que contribueixin a millorar o ampliar els seus serveis, despeses per a la millora de les instal·lacions que contribueixin a millorar les condicions higièniques-sanitàries i despeses per a la millora de la gestió i/o reducció de residus i la seguretat de les persones treballadores.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 d’octubre de 2023. Teniu més informació i els documents de sol·licitud a la web del COVB: enllaç web