COVB

Actualitat/ Notícies

Millorem els espais de trobada del COVB

05/07/2022

Després d’aquests dos anys de pandèmia, per fi el Col·legi ha pogut posar en marxa les obres de millora de la seu, una petició dels col·legiats i col·legiades que s’arrossegava des de feia temps però que les circumstàncies tan especials que hem viscut en els darrers temps no ens han permès respondre.

En aquests moments ja s’estan fent les obres de rehabilitació de la sala d’actes per tal d’adaptar aquest espai a les normatives vigents en matèria de ventilació. A més aprofitarem per millorar els serveis tècnics audiovisuals. Ben aviat, la nostra sala d’actes tornarà a estar en funcionament i a disposició de tots els col·legiats i col·legiades per acollir activitats de formació o de caràcter social.

Un cop acabades les reformes de la sala, volem també fer algunes millores en la recepció per tal que l’atenció que us oferim sigui més còmoda i que l’espai de recepció sigui un espai de benvinguda més acollidor.

Tots aquests canvis tenen com a objectiu que la seu del Col·legi sigui un espai de trobada i que el Col·legi sigui de nou la casa de tots i totes.