COVB

Actualitat/ Notícies

L’AVHIC proposa, el 15 de juliol, la conferència en línia ‘La vida útil en productes elaborats i envasats’

30/06/2020

Des de l’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya hem organitzat la conferència online La vida útil en productes elaborats i envasats que es realitzarà de forma online el dimecres 15 de juliol de les 16:00 a les 18:00. Excepcionalment, aquesta ponència es farà en línia, a través de la plataforma GoToWebinar, a causa de les mesures de prevenció davant la COVID-19.

La conferència pretén explicar els conceptes clau entorn a la vida útil dels aliments elaborats i envasats, quins són els factors clau que la determinen i com es poden gestionar per optimitzar-la. S’explicaran també els enfocaments metodològics i les eines disponibles per a la determinació i validació de la vida útil d’aquests aliments.

Anirà a càrrec de la Dra. Sara Bover i Cid, Cap del Programa de Seguretat Alimentària de l’IRTA (Monells, Girona). La seva activitat de recerca s’enfoca en la millora de la seguretat qualitat microbiològica dels aliments a través de tecnologies de processament i conservació; en particular en l’estudi i modelització del comportament bacterià per la seva aplicació en l’avaluació i gestió de riscos microbiològics, liderant i participant projectes d’investigació nacionals i internacionals.

Informació i inscripcions

La conferència s’impartirà en català i l’aforament màxim és de 200 inscrits. Els col·legiats del COVB s’hi poden apuntar gratuïtament i tenen preferència, juntament amb els socis de l’AVHIC, fins el proper 3 de juliol.

La inscripció es pot fer al WEB de l’AVHIC, on també es pot consultar el programa complet. Per a dubtes i consultes, es pot contactar a l’adreça de correu electrònic avhic@avhic.com