COVB

Actualitat/ Notícies

L’AVHIC ofereix, el 24 de març a la seu del COVB, una conferència sobre microplàstics i nanoplàstics a la cadena alimentària

02/03/2020

L’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya (AVHIC) ha programat la conferència Coneixements actuals sobre la presència de microplàstics i nanoplàstics a la cadena alimentària i els possibles efectes sobre la salut humana per al proper 24 de març, entre les 18 i les 19:30h, a la seu del COVB (Av. República Argentina, 21-25).

L’objectiu d’aquesta conferència és reflexionar amb els participants sobre la incorporació a la xarxa tròfica de formes plàstiques (micropartícules i nanopartícules) que poden estar presents en els aliments destinats a l’alimentació humana. L’increment dels residus de plàstics en el medi ambient, especialment en oceans i mars, a més de generar una preocupació mediambiental també fa reflexionar des de la vessant de la seguretat alimentària i els possibles efectes que poden tenir sobre la salut humana.

El ponent serà el doctor Jesús Gómez Catalán, professor titular de Toxicologia i membre del Grup de Recerca en Toxicologia (GRET) de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona.

Informació i inscripcions

L’assistència és gratuïta per als socis i col·legiats, amb inscripció prèvia obligatòria a la web www.avhic.com.

Per als no socis, el preu és de 10 euros i la inscripció i pagament es poden fer a través del mateix web. Hi haurà preferència d’inscripció per als socis d’AVHIC i els Col·legiats veterinaris.