COVB

Actualitat/ Notícies

Jornada tècnica sobre el RD 1086/2020 de normes d’higiene per als petits establiments que elaborem productes d’origen animal

30/04/2021

Organitzat per l’Associació de Veterinaris Higienistes de Catalunya, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i l’Escola Agrària de l’Empordà, en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) el proper dia 12 de maig de les 16 a les 18 hores,  tindrà lloc en format online una Jornada tècnica d’introducció al Reial decret 1086/2020, Normes d’higiene més flexibles per als petits establiments que elaborem productes d’origen animal.

Aquest decret permet que establiments alimentaris petits, amb poca producció o que elaboren productes tradicionals, puguin aconseguir els objectius dels reglaments d’higiene d’una manera més senzilla. No es tracta de relaxar els controls ni els requisits d’higiene, sinó d’adaptar-los al nou context productiu i comercial, l’adequació a les tècniques tradicionals de producció, i facilitar la seva posada al mercat de proximitat per crear economia lligada al mitjà rural.

Les ponències són a càrrec de la Sra. Eva Tolosa Muñoz. Veterinària, Responsable de Plans i Programes de Control, Servei de Vigilància, Control Alimentari i Alertes, Sub-direcció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut.

La jornada és gratuïta i us podeu inscriure a través de l’enllaç:

http://agricultura.gencat.cat/web/.content/05-formacio-innovacio/jornades-tecniques/enllacos-documents/2021/fitxers-binaris/En-linia_Decret-higiene_1205_219021_acc.pdf