COVB

Actualitat/ Notícies

Jornada sobre la llei estatal de protecció dels drets i benestar animal

24/05/2024

Benvolguts/des,

Aquesta Llei comporta importants reptes pels municipis, professionals de la Veterinària i entitats de protecció animal que hauran de col·laborar per la seva efectiva aplicació.

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), acull el proper 14 de juny, en horari de 09:15 a 14:00 hores, una sessió informativa i de debat que aborda els reptes de la Llei estatal de protecció dels drets i benestar animal que pretén implantar un marc comú a tot el territori espanyol.

La Jornada que organitza el COVB comptarà amb la participació del Sr. Juan Antonio Becerra, Director General de Protecció dels Animals del Ministeri de Drets Socials, Consum i Agenda 2023, la Sra. Ana María Catalán, Coordinadora de l’Àrea de la Direcció General de Drets dels Animals (DGDA) del Ministeri de Drets Socials, Consum i Agenda 2030, la Sra. Carmen Maté, Directora de Serveis de Drets dels Animals de l’Ajuntament de Barcelona, ​​el Sr. Antoni Gumbau del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural entre altres ponents. Adjuntem el programa.

La inscripció és obligatòria i estarà oberta fins al 10 de juny, haureu d’emplenar el formulari d’inscripció. Atès l´aforament limitat, us confirmarem per correu electrònic la vostra plaça, presencial o telemàtica. En aquest cas, us adjuntarem l’enllaç per la connexió a la sessió.

Lloc: COVB (Av. República Argentina, 21-25. 08023. Barcelona).

 

DESCARREGAR PROGRAMA