COVB

Actualitat/ Notícies

Inscripcions obertes per al curs d’autoaprenentatge Claus per l’èxit en cirurgia digestiva

26/01/2021

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), en col·laboració amb Grupo Asis, ofereix el curs d’autoaprenentatge Claus per l’èxit en cirurgia digestiva. El curs té una durada de 12 hores i es podrà completar fins al 31 de desembre de 2021.

Són molts els casos en els quals la cirurgia digestiva és una alternativa, però depenen de la localització del problema i l’estat del pacient, les tècniques són molt variades.

Aquest curs explica com minimitzar els problemes de les cirurgies convencionals i les tècniques d’elecció quan la cirurgia afecta zones de l’aparell digestiu menys accessibles o habituals.

El curs l’impartirà José Rodriguez, llicenciat en Veterinària per la Universidad Complutense de Madrid l’any 1982 i doctor en Veterinària per aquesta Universitat l’any 1986. És professor titulat de Patologia Quirúrgica i Cirurgia de la Universitat de Saragossa des de l’any 1987 fins ara, consultor de la revista Veterinary Record i membre de l’equip quirúrgic de l’hospital de referència València Sur des de l’any 2015.

Autor i coordinador de la sèrie de llibres “Cirugía en imágenes paso a paso” traduïts a diversos idiomes (francès, italià, alemany, anglès, japonès, coreà i xinès).

 

Informació, inscripcions i beques

La durada del curs és de 12 hores i es podrà completar fins al 31 de desembre de 2021. L’alumne pot connectar-se quan vulgui i treballar al seu ritme. Els continguts estan allotjats al campus virtual de Grupo Asís, on també es poden completar les activitats proposades. A més, els alumnes comptaran amb l’ajuda d’un tutor especialitzat que els guiarà i resoldrà dubtes sobre el funcionament del campus.

El preu és de 69 euros, tot i que el COVB finançarà l’import de la matrícula dels primers 225 col·legiats que s’apuntin. Per acollir-se a aquesta opció, els interessats han d’enviar un correu electrònic a l’adreça depformacio@covb.cat i sol·licitar la beca. Un cop rebuda la confirmació per part de Col·legi, podran inscriure a través del següent enllaç, marcant la casella “Formalitzar inscripció amb beca”.

Programa i inscripcions