COVB

Actualitat/ Notícies

Entren en vigor els nous models de comunicació de prescripcions adaptats al Reial Decret 666/2023

26/01/2024

El Reial Decret 666/2023 publicat el passat juliol relatiu al medicament veterinari afegeix nova informació a incorporar a les receptes. Aquestes noves dades s’incorporen a l’obligatorietat de comunicació a partir del 22 de gener de 2024.

Per a aquesta comunicació, cal adaptar els sistemes informàtics de comunicació: servei web (SW) o fitxer. El DACC està adaptant el GTR per tal de poder rebre aquestes noves dades i poder-les després remetre al MAPA. Per la seva part, els veterinaris/àries o empreses que  comuniquin les prescripcions directament al DACC, també hauran de fer els canvis que corresponguin als seus sistemes.

El DAAC ha enviat un correu electrònic informatiu a tots els usuaris de GTR que han comunicat prescripcions, diferenciant els que comuniquen per SW i els que comuniquen per fitxer, facilitant-los el document tècnic del SW o la nova plantilla del fitxer respectivament, perquè puguin modificar el seu sistema. Per tal de donar temps a fer aquestes modificacions als usuaris i atès que encara estem fent els canvis a GTR, la possibilitat de comunicar prescripcions a GTR estarà tancada a partir del 22 de gener (00h00). Està previst que torni a estar operativa a partir del 30/1/24. La resta de funcionalitats de GTR continuarà operativa durant aquests dies.

Us adjuntem tant el document tècnic pel SW com la plantilla d’excel.