COVB

Actualitat/ Notícies

El COVB proposa, el proper 19 de maig, un seminari web per aprendre a donar males notícies als clients

30/04/2020

El proper 19 de maig, des de les 14:30h i amb una durada de 90 minuts, 60 minuts de ponència i 30 minuts per a preguntes dels participants, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) i Grupo Asís proposen el webseminar ‘Com donar males notícies als teus clients. Descobreix la millor tècnica!’.

Entre els objectius, destaquen els d’explicar les diferents reaccions dels clients davant les males notícies a la consulta; analitzar aquestes reaccions per a poder-se anticipar; reconèixer la necessitat de gestionar les pròpies emocions; analitzar protocols útils per millorar les habilitats de comunicació en situacions adverses; valorar la importància de l’estil relacional dels propietaris; i identificar quines claus de la comunicació no verbal ajuden a l’hora de gestionar les males notícies.

Anirà a càrrec de Núria Tabares, Llicenciada en Veterinària, Postgrau en Coaching a l’Entorn Laboral i Postgrau en Desenvolupament del Talent a les Organitzacions. Actualment realitza Consultoria Màrqueting i Gestió del Talent a l’empresa Coaching Ability, és ponent en congressos nacionals i internacionals, professora Associada a la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB i del Màster en Gestió Empresarial Citius UAB. També és professora en el Postgrau ‘Gestió de clíniques dentals’ IL3-UB i coautora del llibre ‘Enamora a tu cliente. Neuromarketing para veterinarios’.

Més informació i inscripcions

Els participants que segueixin en directe aquest seminari obtindran un diploma d’assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d’un enllaç on posteriorment podran veure l’enregistrament en diferit.

El cost d’inscripció és de 25 euros, però el COVB finança totalment la formació als primers 225 col·legiats que s’apuntin. Aquells que desitgin inscriure-s’hi, ho han de fer a través de l’enllaç al seminari web de Grupo Asís fins completar l’aforament disponible.

Informació i inscripció al seminari web sobre males notícies