COVB

Actualitat/ Notícies

El CCVC es reuneix amb el Sr. Marc Soler, director general de Professionals de la Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

28/04/2023

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya es va reunir el dilluns dia 17 d’abril amb el Sr. Marc Soler, Director General de Professionals de la Salut. Durant la reunió es va exposar la falta de col·legiació dins de Salut Pública destacant que la col·legiació és necessària per a enfortir la professió, així com, els seus avantatges com per exemple l’assegurança de responsabilitat civil.

També es va posar de manifest el malestar del Consell en relació amb les ofertes de llocs de treball vacants del cos de titulació superior, especialitat en salut pública on es produeix una discriminació envers les persones que disposen de la titulació en Veterinària on no queden ofertes per a aquest col·lectiu. El director general de Professionals de la Salut va indicar que farà un seguiment d’aquestes consultes i informarà de la resolució.

Finalment, es va subratllar la necessitat de fer visible el col·lectiu veterinari per la gran labor que està duent a terme en matèria de sanitat, benestar animal i salut pública.