COVB

Actualitat/ Notícies

El 10 de març, el COVB proposa el seminari web ‘Com influeix el dolor en el comportament del gat?’

05/03/2020

El proper 10 de març, a partir de les 14:30h i amb una durada de 90 minuts, 60 minuts de ponència i 30 minuts per preguntes dels participants, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) i Grupo Asís proposen el webseminar Com influeix el dolor en el comportament del gat?.

El signe més freqüent del fet que un gat té dolor és un canvi en la seva conducta. De vegades apareixen conductes noves, com por o agressivitat i, d’altres, la intensitat o freqüència de conductes pròpies de l’espècie pot augmentar o disminuir. En aquest seminari s’abordaran els principals problemes de conducta associats a el dolor.

L’impartirà la doctora en Veterinària Marta Amat, llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), diplomada per l’European College of Animal Welfare and Behavioural Medicine (ECAWBM), responsable del servei d’Etologia de l’Hospital Clínic de la UAB i del Companion Animal Welfare Education Centre (CAWEC).

Més informació i inscripcions

Els participants que prenguin part en directe en aquest seminari obtindran un diploma d’assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d’un enllaç on posteriorment podran veure l’enregistrament en diferit.

El cost d’inscripció és de 25 euros, però el COVB finança totalment la formació als primers 225 col·legiats que s’hi inscriguin. Aquells que desitgin apuntar-s’hi, ho han de fer a través de l’enllaç al seminari web del Grupo Asís fins completar l’aforament disponible.

Informació i inscripció al seminari web sobre el dolor i el comportament del gat