COVB

Actualitat/ Notícies

Comença la campanya de vacunació per als veterinaris

12/02/2021

Aquesta setmana ha començat la campanya de vacunació per als veterinaris, en aquest cas amb la vacuna d’Oxford/AstraZeneca destinada als professionals sanitaris de segona línia i personal essencial com ara els veterinaris.

Per vacunar-vos heu de ser més grans de 18 anys i més joves de 55, no ser positius de COVID-19 ni haver patit la COVID-19 en els últims 6 mesos (segons van informar ahir els mitjans de comunicació), patir alguna malaltia greu (immunodepressió, cardiovascular no controlada o hepàtica, renal metabòlica/endocrina o neurològica), i heu de portar CIP (la targeta sanitària) o el DNI, la  declaració responsable (versió editable)  i un document que acrediti que formeu part d’un dels col·lectius prioritzats per la vacunació; carnet de col·legiat o certificat del col·legi professional, contracte de treball o darrera nòmina. En cas dels autònoms, alta d’autònom o darrer rebut de cotitzacions.

El Consell de Col.legis Veterinaris de Catalunya, en representació dels quatre Col.legis catalans, han treballat per considerar als veterinaris personal sanitari prioritzat. Segons les últimes instruccions rebudes del Servei Català de la Salut aquells de vosaltres que us vulgueu vacunar haureu d’omplir el següent formulari amb les vostres dades i nosaltres el remetrem al CatSalut qui és qui gestiona els terminis de vacunació.

ACCEDEIX AL FORMULARI

La convocatòria dels grups prioritzats s’està duent a terme mitjançant un SMS amb cita concertada. Haureu de tenir en compte que l’enviament s’està fent de manera gradual, per tant es pot trigar uns quants dies a rebre’l.

Informeu-vos més detalladament aquí: Convocatòria de vacunació per a professionals prioritzats. Canal Salut (gencat.cat)