COVB

Actualitat/ Notícies

Aquest dijous, 16 de gener, s’ha signat a Madrid el primer Conveni Col·lectiu de Centres i Serveis Veterinaris

16/01/2020

Aquest dijous, 16 de gener de 2020, s’ha dut a terme la signatura del conveni laboral col·lectiu que regularà, des d’ara, l’exercici de la professió veterinària a nivell estatal. Després d’un any i mig de negociació, la fundació SIMA de Madrid ha estat l’escenari on la Confederació Empresarial Veterinària Espanyola (CEVE) i els sindicats majoritaris, CCOO y UGT, han formalitzat la signatura del I Conveni Col·lectiu de Centres i Serveis Veterinaris.

El document té data d’1 de gener de 2020 i la seva aplicació és d’obligat compliment. Contempla els diferents serveis de la professió, incloent aquells que es presten en centres sanitaris veterinaris, en altres tipus de centres o de manera ambulatòria, tant els dedicats a animals de companyia com als de treball i els de producció. També recull altres activitats, com poden ser els laboratoris, i cobreix tant l’activitat pública com la de les fundacions, institucions públiques, universitats, associacions protectores d’animals i entitats sense ànim de lucre.

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) està actualment estudiant a fons el contingut del document signat i, properament, preveu oferir una sessió informativa en què un especialista en matèria laboral informi els col·legiats i les col·legiades dels seus aspectes més rellevants i resolgui els dubtes que se’n derivin.

El document íntegre es pot consultar AQUÍ (Animal’s Health).