COVB

Actualitat/ Notícies

20 de desembre: Assemblea General Ordinària del COVB

15/12/2023

Us recordem que el 20 de desembre està convocada l’Assemblea General Ordinària de persones col·legiades a les 20:30 hores en primera convocatòria, i a les 21:00 hores en segona convocatòria, que se celebrarà presencialment a la Sala d’Actes del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (Av. República Argentina núm. 21-25, de Barcelona) i per mitjans telemàtics.

Des de la nova Junta de Govern del COVB hem inclòs a la proposta de pressupostos del 2024 una reducció del 25% de les quotes col·legials i l’exempció de quotes del COVB durant un any per a les primeres col·legiacions en compliment del nostre programa electoral.

Recordeu que cal un registre previ per a assistir presencialment i telemàticament. Aquest registre s’ha de realitzar a: https://portales.councilbox.com/covb/. Esperem comptar amb la màxima participació per a explicar-vos les nostres iniciatives i assolir els nostres reptes.

Podeu revisar la Guia tècnica per a preparar l’assistència en remot. Per a qualsevol dubte tècnic podeu adreçar-vos a: support@councilbox.com

Podeu revisar els documents corresponents a aquesta Assemblea: