COVB

Actualitat/ Notícies

Preinscripcions obertes per l’actualització del curs de tuberculosis bovina

23/07/2021

El Servei de Prevenció en Salut Animal té previst organitzar a finals d’octubre la segona actualització del curs de tuberculosi bovina. Aquesta actualització és obligatòria per a tots els/les veterinaris/àries habilitats/des que realitzen la prova d’IDT al camp, després de tres anys d’ haver superat un curs inicial sobre els aspectes teòrics i pràctics de la tuberculosi bovina, segons el Programa Nacional d’erradicació de la tuberculosi bovina 2021.

A Catalunya, es va realitzar una primera actualització del curs de tuberculosi bovina l’any 2018 a la Facultat de veterinària de la UAB. Aquest any es compleixen 3 anys  i, per tal d’evitar la seva caducitat, es durà a terme la segona actualització.

El curs tindrà lloc a l’Escola Agrària de Manresa de manera presencial i en jornada completa.  Per poder assistir cal fer una preinscripció. El termini de preinscripció és del 20 de juliol a l’1 de setembre 2021 (ambdues dates incloses) i es pot fer a través d’aquest enllaç.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb l’Escola Agrària de Manresa (Tel. 93 873 90 60/ e-mail: ccagrariamanresa@gencat.cat).