COVB

Actualitat/ Notícies

Oberta la convocatòria de les beques i ajuts del COVB

24/07/2022

Ja podeu enviar les vostres sol·licituds per a les Beques Ramon Turró i els Ajuts del COVB. Aquest any s’ha creat una nova categoria d’ajuts destinats a la millora i actualització dels equipaments dels centres veterinaris i s’han incrementat el pressupost per als Ajuts d’Innovació fins als 5.000 euros.

Aquestes són les beques i els ajuts del COVB:

Beques Ramon Turró: per a facilitar la formació teòrica i pràctica en entitats de reconegut prestigi a l’exterior. Es contemplen els sectors de la clínica de petits animals i animals exòtics, dels animals de granja, d’èquids, de la higiene alimentària i de la investigació veterinària.

Ajuts per a Cursos i Congressos: destinats a fer front a les despeses d’inscripció en cursos i congressos de veterinària realitzats a l’Estat durant l’any 2021.

Ajuts d’Innovació: inclou conceptes com les despeses de digitalització i adaptació al programa de signatura electrònica de l’AIAC, les despeses per a la compra de tauletes tàctils destinades a la signatura electrònica i qualsevol inversió que justifiqui la reducció de l’ús de paper.

Ajuts Millora i Actualització Centres Veterinaris: destinats a fer front a les despeses per a la realització de millores als centres veterinaris, com compres d’equipaments que contribueixin a millorar o ampliar els serveis, despeses per a la millora de les instal·lacions que contribueixin a millorar les condicions higiènicosanitàries i despeses per a la millora de la gestió i/o reducció de residus i la seguretat de les persones treballadores (per exemple: equips de protecció radiològica, líquids contaminants, etc.).

Teniu tots els detalls i formularis de sol·licitud a la web de COVB. Recordeu que el termini de presentació finalitza el 31 d’octubre de 2022.