COVB

Actualitat/ Notícies

El COVB, en col·laboració amb el Despatx Alonso-Cuevillas, t’ajuda a fer front als atacs en xarxes, als impagats i altres aspectes legals

31/05/2024

El COVB ha signat un conveni amb el Despatx Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes per a ajudar a les persones col·legiades a enfrontar-se als atacs i a les amenaces en les xarxes socials i als impagats.

Si pateixes aquests atacs o campanyes contra la teva reputació professional a les xarxes socials, pots posar-te en contacte amb aquest despatx per a rebre assessorament per a iniciar, si s’escau, les gestions oportunes en defensa del teu honor i modificar o cancel·lar la informació que apareix a les xarxes o a internet.

En matèria de reclamació d’impagats, el Despatx Alonso-Cuevillas t’ajuda amb la reclamació extrajudicial gratuïta, i, en cas de reclamació judicial no s’abonarà cap quantitat fins que es recuperin els imports objecte de reclamació.

Recordeu que podeu fer una primera consulta gratuïta sobre qualsevol especialitat del despatx i sol·licitar sense compromís un pressupost gratuït amb preus amb un descompte del 20% respecte als habituals de mercat.

Feu les vostres consultes al correu: veterinaris@alonso-cuevillas.eu