COVB

Actualitat/ Notícies

20 de febrer: Convocatòria de l’Assemblea General Extraordinària del COVB

03/02/2024

La Junta de Govern del COVB ha convocat una Assemblea General Extraordinària de persones col·legiades per al dia 20 de febrer de 2024, a les 20:30 hores en primera convocatòria, i a les 21:00 hores en segona convocatòria, a la Sala d’Actes del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona, (Av. República Argentina núm. 21-25, de Barcelona) i per mitjans telemàtics.

Per assistir a l’Assemblea tan presencial com telemàticament, cal enregistrar-se. El registre es pot fer a partir de les 14:00 hores del dia 2 de febrer de 2024 i fins a les 19:00 hores del dia 20 de febrer de 2024, entrant a l’enllaç https://portales.councilbox.com/covb/, identificant-se amb nom i cognoms, número de DNI/NIE, número de col·legiada/col·legiat, adreça de correu electrònic, i número de telèfon mòbil que constin al registre col·legial.

Ens plau informar-vos que la Junta de Govern, compromesa amb la reducció significativa de l’ús de paper en les seves activitats diàries, ha pres la decisió d’enviar, d’ara en endavant, la convocatòria de les assemblees i les instruccions per a confirmar l’assistència només per mitjans telemàtics.

Consulteu les instruccions per a l’assistència telemàtica i presencial:

 Convocatòria Assemblea
 Instruccions Assemblea