COVB

COVB

test oferta

BORSA DE TREBALL DEL COVB

Dins dels serveis que ofereix el COVB als seus col·legiats, s’inclou el servei Borsa de Treball  on els professionals que ho desitgin podran inscriure i accedir a les ofertes de el sector. Així mateix, els centres veterinaris, professionals i empreses del sector que ho desitgin, també podran donar a conèixer els llocs de treball que necessitin cobrir.

Per publicar les teves ofertes de llocs de treball només has d’omplir i enviar el formulari que apareix a continuació. Recorda complimentar tots el camps obligatoris.

Un cop enviat el formulari, es procedirà a la seva revisió i se’t facilitarà un número d’oferta mitjançant el correu electrònic que hagis indicat. Amb aquest número d’oferta podràs fer el seguiment de la teva proposta d’ocupació, dels possibles candidats i candidates que s’apuntin a la mateixa.

Transcorregut un mes l’oferta desapareixerà de forma automàtica de la llista d’ofertes. En el cas que encara no hagis trobat el candidat adient, hauràs de tornar a complimentar el formulari.

Per qualsevol dubte o suggeriment et pots posar en contacte al correu electrònic apropem@covb.cat o per telèfon  93.211.24.66. Ext. 2

 

Cuidem dels teus