COVB

Actualitat / Formacions

Diada Sant Francesc d’Assís 2023

04 d'octubre de 2023 / 8:00 - 17:00

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Des del COVB, estem preparant amb molta il·lusió una nova Diada del nostre Patró, Sant Francesc d’Assís, el dia 4 d’octubre. Si l’any passat vàrem tenir l’oportunitat de gaudir d’un espai tan emblemàtic i especial com el Temple de la Sagrada Família d’Antoni Gaudí, aquest any l’espai escollit no es queda enrere: aprofitant que aquest any es commemora el centenari de la mort de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, ens plau convidar-te a visitar i conèixer el Recinte Modernista de Sant Pau.

I per això tenim un programa molt complet: al matí, primer, oferirem la missa commemorativa del COVB a l’Església de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Després gaudirem d’una visita guiada pel meravellós recinte modernista de Sant Pau. En acabat, dinarem plegats a la Casa de Convalescència que també es troba dins del recinte i farem entrega de la Insígnia Col·legial a tots els col·legiats i col·legiades que aquest 2023 fan els 65 anys i el Diploma Emèrit a les persones que aquest any celebren els 50 anys de col·legiació.

Ens farà molta il·lusió que ens vulguis acompanyar en aquesta diada tan especial per tots els que formem part del COVB.

Per a fer una millor gestió de les places reservades, t’agrairem que t’inscriguis mitjançant aquest formulari https://forms.gle/cbfd8Zu26uNfc7Jb7 que inclou el programa de la jornada; si tens qualsevol dubte, ens pots escriure a formacio@covb.cat o depformacio@covb.cat.

Recorda que ens trobarem tots a les 10:45h a l’Església de Sant Pau (C/ de St. Antoni Maria Claret, 167, Barcelona)

Descarrega`t el programa per a més informació

Inscripció a la formació

Diada Sant Francesc d’Assís 2023

El formulari no s'ha pogut enviar
perqué te errors en alguns camps, revisa-ho siusplau.

Formulari completat correctament. T'hem enviat una confirmació de tramitació al teu correu electrònic. Si no la reps, posa't en contacte amb nosaltres a formacio@covb.cat