Preferències de consentiment
Personalitza les preferències de consentiment

Utilitzem galetes per ajudar-vos a navegar de manera eficient i realitzar determinades funcions. A continuació trobareu informació detallada sobre totes les galetes a cada categoria de consentiment.

Les galetes que es classifiquen com a "Necessàries" són emmagatzemats al vostre navegador, ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc ... 

Sempre actiu

Les cookies necessàries són crucials per a les funcions bàsiques del lloc web i el lloc web no funcionarà de la manera prevista sense elles. Aquestes cookies no emmagatzemen cap dada d’identificació personal.

Les cookies analítiques s’utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font de trànsit, etc.

Altres cookies sense categoria són aquelles que s’estan analitzant i que encara no s’han classificat en cap categoria.

COVB

Actualitat / Formacions

Curs online: Gestió d’al·lergògens en empreses del sector alimentari de la OCV

16 de gener de 2025 - 15 de febrer de 2025

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La indústria alimentària afronta el repte d’identificar, gestionar i controlar les substàncies que provoquen al·lèrgies i intoleràncies. Aquest curs, disponible a la plataforma formativa de la OCV, té com a objectiu proporcionar els coneixements i eines necessàries per millorar la seguretat alimentària en aquest àmbit.

Objectius principals:

  • Remarcar els requisits específics relacionats amb les substàncies al·lergògenes segons els productes i mercats.
  • Establir un sistema integral de gestió de seguretat alimentària.
  • Identificar aspectes clau de validació dels processos.
  • Millorar els sistemes de transmissió de la informació al consumidor mitjançant etiquetes i fitxes tècniques.

Autor del curs:
Álvaro Mateos Amann, llicenciat en Veterinària per la UCM, amb àmplia experiència en assessorament a la indústria alimentària i seguretat alimentària. Actual president del Col·legi Oficial de Veterinaris de Bizkaia.

📅 Dates: Del 16 de gener al 15 de febrer de 2025.
💻 Durada: 10 hores.
💰 Preu: 40 €. Exclusiu per a col·legiats/des.

Inscriu-t’hi ara i potencia la teva expertesa en seguretat alimentària!