Actualitat / Formacions
AVHIC: Les claus de l’aprofitament alimentari per restaurants: estratègies de prevenció, nova normativa i beneficis corporatius
02 de novembre de 2022 / 16:00 - 19:00
- Aquest esdeveniment ja ha passat.
Un curs per a entendre els beneficis ambientals, socials i econòmics de la reducció del malbaratament alimentari en negocis de restauració; aprendre a identificar, quantificar i les millors estratègies per aprofitar al màxim els aliments, i descobrir les novetats normatives.
DATA: 2 de novembre del 2022 (de 16:00h a 19:00h)
PONENT: Isabel Coderch
LLOC: COVB (Av. de la República Argentina, 21, 25. 08023 Barcelona)
PROGRAMA: Veure programa
PREU: Socis 40 € / Veterinaris col·legiats, membres de l’ACCTA, col·legiats del CODINUCAT, estudiants i aturats: 50 € (cal presentar justificant) / No socis 65 €
PONENT: Isabel Coderch
LLOC: COVB (Av. de la República Argentina, 21, 25. 08023 Barcelona)
PROGRAMA: Veure programa
PREU: Socis 40 € / Veterinaris col·legiats, membres de l’ACCTA, col·legiats del CODINUCAT, estudiants i aturats: 50 € (cal presentar justificant) / No socis 65 €