COVB

Actualitat

TEATRE AKADÈMIA

16/06/2022

El Teatre Akadèmia és un centre de producció i exhibició d’espectacles promogut per Elsa Peretti, possible gràcies al suport i finançament de la Nando and Elsa Peretti Foundation – Delegació a Catalunya. El projecte dóna vida a un dels seus somnis: crear un espai a Barcelona on els artistes puguin expressar-se lliurement com a “artesans de l’art” i sempre seguint els passos de la realitat social.

Ofereix:

_______________________________________________

ESPECTACLE ACTUAL

Quatre dones i el sol
De Jordi Pere Cerdà
Direcció Roger Casamajor

Del 25 de gener al 19 de febrer

DTE. EXCLUSIU 17,60€ (20% dte.) · Funcions del 26 de gener al 5 de febrer

(Bescanvia el codi promocional: COLLEGIDTE20 al portal de venda: https://proticketing.com/teatre_akademia/ca_ES/entradas/evento/25376 i obté el dte.)

Sinopsi
L’acció se situa en un poblet del Pirineu aïllat per l’orografia, el fred, la neu i la broma. Els joves del poble són a la guerra, i el Jan, el pare, ha anat a buscar un mosso per ajudar-los en les tasques del camp. L’arribada d’un home jove pertorbarà l’ordenada vida de la casa i de les quatre dones de la família. Sembla repetir-se un triangle amorós de fa anys entre la Margarida, la Vicenta, i el Batista, el mosso que havien llogat per a l’estiu.

Enguany, el conflicte sorgeix entre l’Adriana, filla de la Margarida, i la Bepa, la dona del seu fill, que ha estat empresonat en la lluita armada. L’arribada del nou mosso desperta els desitjos més íntims de les dues joves de la casa, que el veuen com una porta oberta a les seves ànsies de llibertat.

L’obra en paraules del director
Espectacle en català

Durada: 1h 25min

_____________________________________________

Cal identificar-se presentant:

– Carnet col·legial

Més informació
Teatre Akadèmia
C/Buenos Aires, 47-49
T/ 934 951 447

info@teatreakademia.cat

Entrades:
reserves@teatreakademia.cat