COVB

Avantatges i descomptes

ROVIRA JOIERS

19/01/2023

ROVIRA JOIERS és una empresa dedicada a la rellotjeria i joieria des de 1956, distribuïdors oficials de les millors marques de rellotges suïssos, com Maurice Lacroix, Longines, Montblanc, Oris, Rado, Hamilton, U-boat, entre d’altres. També tenim a la vostra dispsició marques com Bering, Daniel Wellington, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Avi-8, etc.

Disposen de taller de rellotgeria amb tècnics especialistes on podreu portar a reparar o revisar el vostre rellotge tambè, de qualsevol marca, i estan especialitzats en reparacions de rellotges exclusius com ara Rolex, Patek Philippe, etc.

Pel que fa a la joieria, trobareu un gran assortiment, ja que disposen d’un taller de disseny i creació de joies amb mètodes artesanals, i elaboració manual. Tenen una àmplia selecció en anells de compromís i aliances de casament. I són distribuïdors de marques com Pandora, Swarovski, Gold & Roses, Bohemme, Gabriela Stilyano, Le Carré, Cervera Jewells entre d’altres.

 

Ofereix:

  • 15% de descompte en la compra d’articles de rellotgeria i joieria, tant a la nostra botiga física com per a la compra online a www.rovirajoiers.com, utilitzant el codi promocional: COVB15.

Cal identificar-se presentant:
– Carnet Col·legial
I per internet introduint el còdi: COVB15

Per a més informació:
ROVIRA JOIERS
Carrer Llovera, 28
Reus (Tarragona)
Telèfon 977 315 120
www.rovirajoiers.com
info@rovirajoiers.com