COVB

Avantatges i descomptes

GAES

13/03/2023

GAES és una marca Amplifon amb més de 70 anys que té com a objectiu: millorar la qualitat de vida de les persones oferint-los les solucions que necessiten i oferir el millor servei als nostres clients, proporcionar-los els millors productes, serveis exclusius, innovadors i comptar amb els professionals més preparats, ha estat durant tots aquests anys la clau de l’èxit de la companyia.

 

AMPLIFON ofereix als socis i familiars de COVB el següent:

▪ Una revisió auditiva anual gratuïta (majors de 16 anys) que inclou: Anamnesis, Otoscòpia, Audiometria tonal Aérea, Audiometria tonal òssia, Audiometria vocal, Umbral de inconfort, Morfologia del canal auditiu: longitud, forma y volum.

o En cas de que durant la revisió es detecti pèrdua auditiva, l’audioprotesista d’AMPLIFON presentarà al interessat las solucions existents i, mitjançant uns auriculars, demostrarà al pacient la millora que aquest pugui obtenir.

o En cas de detectarse un problema auditiu, el’ audioprotesista recomanarà al interessat una visita a l’ otorrino.

 

▪ Un 20 % de descompte en la compra de audiòfons pel soci de COVB. No acumulable a altres ofertes.

Proba gratuïta dels audiòfons fins a 30 dies sense compromís.

▪ Un servei d’assistència en els més de 700 centres auditius repartits per Espanya.

 

 

Ofereix:

Un 20 % de descompte en la compra de audiòfons pel soci de COVB. No acumulable a altres ofertes. No acumulable a altres promocions o ofertes d’AMPLIFON existents en relació amb els Productes.

 

Cal identificar-se presentant: 

– Carnet Col·legial

Més informació

AMPLIFON IBERICA, S.A.U.

gaes.es

Atenció al Client: 900 374 574