COVB

Avantatges i descomptes

CIRCLE HOME

29/06/2022

Intercanvia la teva llar i uneix-te a la nova manera de viatjar!

CircleHome és el nou portal d’intercanvi de cases, especialitzada en el personal sanitari, creat per a millorar l’experiència dels usuaris, aportant senzillesa, seguretat i tranquil·litat a una experiència que serà inoblidable.

Què és una comunitat?
Una comunitat és un grup de persones que comparteixen alguna característica. Aquesta pot ser treballar en una mateixa empresa, haver estudiat en un mateix col·legi, compartir professió o una associació d’alguna mena… D’aquesta manera afegim un nivell més de seguretat a la teva Circle per a la teva tranquil·litat.

Pot qualsevol persona veure la meva casa encara que no estigui registrada?
No, per a poder veure les cases que estan registrades en la pàgina primer has de registrar-te i pujar la teva casa al portal. Després et verificarem. D’aquesta manera ens assegurem que tenim la informació de les persones que veuen totes les cases. Pots consultar més informació sobre la nostra seguretat en la nostra pàgina.

Ofereix:

  • Un any gratuït

Cal registrar-se a través d’aquest link: www.circlehome.app . S’haurà de introduir el codi 1YEARFREE per tenir el primer any de suscripcció totalment gratis.
El codi que s’ha d’utilitzar un cop es fa el registre a través d’aquest link és COVB.


Cal identificar-se presentant:
– Carnet col·legial

Més informació
Circle Home x COVB

circlehome@circlehome.es