COVB

Actualitat/ Notícies

Llei de protecció i drets dels animals: responem i aclarim els dubtes més freqüents

29/09/2023

Benvolguts/des Col·legiats/ades,

Després de corregir alguna errata, ens plau fer-vos arribar el fulletó: Punts clau de la llei 7/2023, de protecció dels drets i el benestar dels animals elaborat pel Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya amb motiu de l’entrada en vigor avui d’aquesta Llei.

Aquest fulletó recull i sintetitza en format preguntes i respostes els punts claus de la llei que sovint són els que més dubtes i consultes estan creant tant per part dels professionals com per part dels tenidors d’animals, com per exemple l’assegurança de responsabilitat civil, el curs de formació per a la tinença de gossos o a on es poden comprar, adoptar o criar animals.

Cal tenir en compte que hi ha aspectes rellevants de la Llei, que estan en suspens fins que es desenvolupi el reglament adjunt a la llei i a la creació de determinats organismes i registres.

El fulletó inclou també un codi QR que dona accés a un document de síntesi més complet de la llei que us recomanen consulteu.

Esperem que tot aquest material us faci servei en el vostre àmbit de treball i per donar respostes a les consultes que podeu rebre dels vostres clients.

Salutacions,

* Informació actualizada: 09/10/23