COVB

Actualitat/ Notícies

Finalització de la col.laboració del CCVC amb el DACC en les actuacions veterinaries de la gestió sanitaria dels animals procedents d’Ucranïa

02/10/2022

La col·laboració del CCVC amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural referent a les actuacions veterinàries de la gestió sanitària dels animals procedents d’Ucraïna finalitzarà a partir del dia 7 d’octubre. En cas d’atendre animals que vinguin d’Ucraïna i requereixin actuacions (identificació, vacunació, analítiques), s’ha de procedir segons el preu de tarifa de cada centre.

Des del CCVC i el COVB agraïm i felicitem a tots els col·laboradors/dores col·legiats/ades que han participat en aquesta gestió sanitària d’excepcionalitat. El passat dia 28 de setembre amb motiu de la celebració del Dia Mundial contra la ràbia, des del Consell es va exposar l’agraïment del treball fet, que han estat 1068 actuacions veterinàries, que ha comportat la visita a 812 animals des del març fins a l’agost i on hi han participat 153 clíniques veterinàries de tota Catalunya.