COVB

Actualitat/ Notícies

Exposició sobre el patrimoni veterinari català

19/11/2021

L’Associació Catalana d’Història de la Veterinària (ACHV) està dedicada a salvaguardar l’instrumental i els documents veterinaris antics per posar-los a disposició del públic, a través de la col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona ha pogut organitzar diferents activitats de recuperació del patrimoni veterinari català.

Una d’aquestes activitats és la visibilització de 12 figures de la veterinària catalana per cadascuna de les sales de treball a disposició dels estudiants a la Biblioteca de Veterinària UAB, i l’actual exposició “Patrimoni Veterinari Català” que des del dia 25 d’octubre es pot visitar a la Biblioteca de Veterinària UAB.

Hi trobareu utensilis de la pràctica veterinària de la geografia catalana rebuts de donacions particulars, juntament amb una exposició de monografies dels principals veterinaris dels territoris de parla catalana.

L’exposició inclou tres llibres d’Albeiteria del s. XVIII recentment donats per la família del veterinari Victor Cabré Cedó (1873-1927) natural de Tivissa.

Més informació