COVB

Actualitat/ Notícies

Cent alumnes de primer del grau de veterinària participen en la II Jornada formativa “Us donem la benvinguda a la professió”

16/09/2022

Aquest dimarts 13 de setembre, cent alumnes de primer del grau de veterinària van participar de la II Jornada formativa “Us donem la benvinguda a la professió” organitzada pel CCVC dins el conveni amb la Facultat de Veterinària de la UAB.

La inauguració de la jornada va anar a càrrec de Ricard Parés, president del CCVC i sotspresident del Col·legi Oficial Veterinari de Barcelona.

Posteriorment, Maite Martin, Degana de la facultat de Veterinària de la UAB i presidenta de la Plataforma One Health va fer una ponència sobre One Health, visió del present i el futur, en la que va remarcar que el paper dels veterinaris és vital per la salut pública. Així mateix, també els va encoratjar a treballar perquè la professió tingui el lloc que es mereix a la societat.

També van participar tres experts professionals en els diferents àmbits de la professió veterinària: Pol Llonch, investigador en Benestar Animal a la UAB, David Solanes, director de la Unitat de Biocontenció a Zoetis, i Daniel Gimènez, responsable de gestió del coneixement de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.