COVB

Actualitat/ Notícies

26 d’octubre: Sessió informativa per la creació de l’Agència de la Natura de Catalunya

14/10/2022

El juliol de 2020 el Parlament de Catalunya va aprovar la Llei 7/2020, del 2 de juliol, per la creació de l’Agència de la Natura de Catalunya. Aquesta nova entitat de dret públic aglutinarà la protecció, la planificació, la gestió, la restauració, la millora i l’estudi del medi natural de Catalunya, tant en l’àmbit continental com marí.

La Secretaria d’Acció Climàtica ha engegat un procés de participació ciutadana convidant als diferents sectors implicats en la conservació de la natura a debatre els aspectes clau de la governança i el desplegament territorial de la futura Agència.

Concretament, durant el mes de novembre i desembre organitzarem vuit sessions deliberatives al territori i dues sessions sectorials, adreçades al món local i al món científic.

Per explicar aquest procés, la Secretaria ha convocat una sessió informativa virtual el proper 26 d’octubre, de 10.30h a 12h, oberta a qualsevol persona interessada.

Trobareu més informació del procés de participació i un apartat on poder fer les vostres aportacions a: https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura