COVB

Actualitat/ Notícies

Webseminar: “Odontopediatría canina y felina”

10/11/2020

El 5 de novembre vinent a les 14.30h, el COVB –en col·laboració amb Grupo Asís– ofereix de manera gratuïta als col·legiats el curs online: “Odontopediatría canina y felina” de la mà del ponent Fidel Sanromán.

Amb una durada de 90 minuts, donarà a conèixer aquelles alteracions més freqüents, així com proporcionarà al veterinari clínic una eina bàsica per al seu diagnòstic i tractament, sent de vital importància l’exploració de la boca durant les primeres visites a la consulta.

 

En concret, els seus objectius són:

• Descriure les malalties orals més freqüents dels gossos i gats des de la seva edat de cadells fins a la fi del desenvolupament craneomaxilar.

• Identificar els possibles problemes dentaris de 0 a 6 mesos i de 6 a 12 mesos.

• Analitzar el protocol de maneig i tractament d’aquestes patologies.

• Proporcionar pautes per a valorar si la malaltia detectada en la consulta del veterinari generalista pot realitzar-se en la seva clínica o ha de ser referida a un especialista.

• Discutir en directe amb el ponent i els col·legues els dubtes que puguin sorgir.

 

Aquest curs és part del programa de formació continuada de 2020 del Col·legi i hi ha disponibles fins a 225 places finançades per aquest (es procedirà per rigorós ordre d’inscripció). En darrer lloc, apuntar als interessats que la data límit d’inscripció serà el 4 de novembre

 

Tens la informació del curs AQUÍ i pots inscriure’t AQUÍ.