COVB

Actualitat/ Notícies

Webseminar “¿Cómo manejo les diarreas agudas y las crónicas en el perro y en el gato?”

11/01/2022

El Grupo Asís organitza el webseminar “¿Cómo manejo les diarreas agudas y las crónicas en el perro y en el gato?” l’abordatge clínic d’un problema molt freqüent en la clínica diària. Es repassaran les preguntes imprescindibles a fer en la història clínica, així com, les claus de l’examen clínic i del pla diagnòstic i terapèutic, tant en el gos com en el gat.

La durada del webseminar serà de 90 minuts aproximadament (60 minuts de xerrada i 30 minuts per a contestar preguntes dels assistents). S’impartirà el dia 26 de gener a les 14.30 hores i la professora serà la Coralie Bertolani, llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2003; va treballar en Hospital Veterinari Molins durant 2 anys per a després completar un programa de residència del Col·legi Europeu de Medicina Interna (ECVIM) en el CHV Frégis (París, 2008-2011). També ha treballat al servei de Medicina Interna d’Ars Veterinària (Barcelona) i a l’equip de l’Hospital Veterinari Canis Mallorca. És Diplomada del Col·legi Europeu de Medicina Interna (ECVIM) i ha publicat com a autora o coautora diversos articles en revistes nacionals i internacionals i col·laborat en congressos nacionals i internacionals mitjançant xerrades i comunicacions.

L’objectiu principal d’aquest webseminar és que l’alumne aprengui a obtenir la informació necessària i rellevant per a orientar adequadament el cas i arribar a un diagnòstic final.

Per inscriure’s clicar aquest enllaç: ¿Cómo manejo las diarreas agudas y las crónicas en el perro y en el gato? » Formación Grupo Asís (grupoasis.com)

Formació gratuïta per els col·legiats i col·legiades del COVB fins a 225 inscripcions.