COVB

Actualitat/ Notícies

Tots els col·legiats ja es poden inscriure, de manera independent, a les diferents càpsules del mòdul formatiu sobre recerca activa de feina

07/02/2020

La primera edició ha arrencat aquest mes de febrer i consta de set càpsules formatives amb un posterior seguiment virtual

A partir d’aquest mes de febrer, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) imparteix el mòdul Formació per a la recerca activa de feina, amb set càpsules formatives presencials, reforzadas amb un seguiment virtual, mitjançant la nova eina Moodle de l’àrea de Formació, un nou recurs implementat per l’empresa de formació que col·labora amb el COVB. Amb aquesta iniciativa es vol dotar els professionals, d’una manera senzilla i interactiva, de noves capacitats en aquest àmbit.

Les càpsules, d’una hora de durada, tracten temes com ara La carta de presentació i el currículum, uns aparadors sempre de moda (3 de febrer, ja completada); Linkedin, virtualment em sé vendre? (12 de febrer); Fonts de cerca de feina: clàssiques i amb valor afegit (24 de febrer); L’entrevista de feina. Les meves qualitats destaquen o resten ocultes? (4 de març); La dinàmica de grups com a part del procés de selecció, saps que és una oportunitat? (16 de març); Autoanàlisi positiu, el meu perfil i l’elevator pitch (25 de març); i Fem xarxa, el networking com a oportunitat de confiança (20 d’abril). Totes les sessions es porten a terme entre les 14:30 i les 15:30h a la seu del Col·legi.

El mòdul està limitat a 30 participants, per prioritzar l’eficàcia i el seguiment personalitzat als assistents, i va a càrrec de Clara Vergés, psicòloga i coach amb experiència com a formadora i assessora d’empreses privades, administració pública i tercer sector, en temàtiques de desenvolupament personal i tècniques de gestió d’equips.

La inscripció independent per cadascuna de les càpsules, al marge de si es completa o no tot el mòdul, és gratuïta i s’hi poden apuntar tots els col·legiats i col·legiades.

Es pot obtenir més informació i inscriure-s’hi contactant amb el Departament de Formació, al correu electrònic depformacio@covb.cat o al telèfon 93 211 24 66, extensió 3.