COVB

Actualitat/ Notícies

T’esperem a l’acte de lliurament del Premis VETS

30/01/2023

Benvolguts Col·legiats i Benvolgudes Col·legiades,

És un plaer convidar-vos a l’acte de lliurament dels Premis VETS que el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona celebrarà el 15 de febrer de 2023 a les 19:00h a l’Auditori Axa de Barcelona (Av. Diagonal 547). Una excel·lent ocasió per a retrobar-nos i homenatjar la nostra professió reconeixent els millors professionals i iniciatives de l’any 2022.

Els Premis VETS volen ser un retrat el més complet possible de la professió veterinària, de la seva vitalitat i constant evolució. Com veuràs en el programa que t’adjuntem, per a aquesta edició, incorporem dues noves categories. D’una banda, hem creat el Premi VETS al Talent Universitari, per a reconèixer l’esforç i dedicació de l’alumne/a que ha aconseguit el millor expedient acadèmic en finalitzar els seus estudis a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona, i d’altra banda, el Premi VETS Periodisme i Divulgació per a reconèixer la tasca dels periodistes, comunicadors i divulgadors per a la seva contribució a la divulgació i apropament de la veterinària a l’opinió pública.

Ens agradaria molt que ens acompanyéssiu en un acte que estem preparant amb molta il·lusió. La periodista Anna Boadas serà la conductora i el grup de jazz i swing, The Swing Cats, hi posarà la banda sonora.

Si ens voleu acompanyar a l’acte i al còctel posterior, cal que us inscriviu seguint aquest enllaç

Us podeu descarregar el programa de l’acte aquí.

Us esperem!