COVB

Actualitat/ Notícies

Seminari web: “Gestión de colonias felinas”

09/12/2020

El Consejo General de Colegios Veterinarios de España (OCV) t’ofereix de manera gratuïta el seminari online “Gestión de colonias felinas” que tindrà lloc el 15 de desembre vinent a les a les 14.30 hores a través de la plataforma www.colvetcampus.es.

Amb una durada de 90 minuts, el seu ponent, Juan Carlos Ortíz, abordarà el fenomen de les colònies felines urbanes des d’una perspectiva global, en la seva relació amb tota la societat: convivència, “One Health”, biodiversitat, benestar animal, sensibilitat social, moviments proteccionistes-animalistes, legalitat, etc., són alguns dels punts que s’aniran impartint.

Aquesta xerrada online disposarà d’una hora d’exposició teòrica i 30 minuts de debat amb opció que els assistents enviïn preguntes al ponent; també es facilitarà un informe a tots els assistents amb les preguntes no respostes en directe juntament amb materials descarregables complementaris.

En finalitzar, es donarà diploma només als assistents en directe el qual garanteixi que han rebut la formació, així com més endavant hi haurà disponible l’enregistrament del curs a través de la plataforma del Consejo.

Podeu accedir a la informació completa del webinar, AQUÍ, i matricular-vos, AQUÍ.