COVB

Actualitat/ Notícies

Seminari web: El desafío sanitario de la peste porcina africana

13/01/2021

El Consejo General de Colegios Veterinarios de España, amb la col·laboració del Grupo Asís,  ofereix el dimecres 27 de gener a les 14.30 h, i  de manera gratuïta pels col·legiats, el seminari  web “El desafío sanitario de la Peste Porcina Africana” impartit pel veterinari i expert Miguel Ángel Higuera.

La Pesta Porcina Africana és per la seva rellevància un dels grans motors del mercat mundial de carn porcina, tant pel seu impacte directe en els països positius com pels canvis en el mercat i el comerç internacional conseqüència de les restriccions a la importació que imposen alguns països.

L’impacte que la Pesta Porcina Africana podria tenir a Espanya, amb més d’un 180% d’autoproveïment, podria ser molt greu i cada any augmenta el risc d’entrada.

Per tant, l’objectiu d’aquesta sessió en línia és tractar aspectes fonamentals de prevenció, bioseguretat, pla de contingència i alerta sanitària per tal d’evitar l’entrada de la Pesta Porcina Africana a Espanya.

Aquesta xerrada en línia disposarà d’una hora d’exposició teòrica i 30 minuts de debat.  Posteriorment, tots els assistents rebran un document amb les preguntes i respostes no resoltes en directe, materials addicionals i un diploma d’assistència.

Cal tenir en compte que el nombre de places és de 1.000, i un cop completat l’aforament es tancarà la inscripció.

Podeu accedir a la informació completa del seminari web  AQUÍ. I la inscripció AQUÍ.