COVB

Actualitat/ Notícies

Seminari web: “Efectos del Brexit sobre el ejercicio veterinario y la comercialización de alimentos”

18/11/2020

El Consejo General de Colegios Veterinarios de España ofereix de manera gratuïta als col·legiats el seminari web “Efectos del Brexit sobre el ejercicio veterinario y la comercialización de alimentos” el dia 30 de novembre a les 14.30 hores. El curs es realitzarà a través de la plataforma www.colvetcampus.es i tindrà una durada de 90 minuts de la mà del ponent Emilio García Muro.

Entre els objectius del webinar es troben:

  • Plantejar els diferents escenaris possibles en la negociació i efectes en les relacions comercials de productes agroalimentaris.
  • Exposar les actuacions que podrien ser necessàries des del punt de vista del control sanitari veterinari: control d’importacions i certificació d’exportacions.
  • Abordar amb més detalli la situació especial del moviment d’animals de companyia.

Aquesta xerrada online disposarà d’una hora d’exposició teòrica i 30 minuts de debat amb opció que els assistents enviïn preguntes al ponent; també es facilitarà un informe a tots els assistents amb les preguntes no respostes en directe juntament amb materials descarregables complementaris.

En finalitzar, es donarà diploma només als assistents en directe el qual garanteixi que han rebut la formació, així com més endavant hi haurà disponible l’enregistrament del curs a través de la plataforma del Consejo.

Podeu accedir a la informació completa del webinar AQUÍ. I podeu inscriure-us, AQUÍ.