COVB

Actualitat/ Notícies

Ricard Parés, nou president del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya

24/11/2020

El passat 9 de novembre va tenir lloc la renovació dels membres de la Junta del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC), en la qual l’actual vicepresident del Col·legi de Barcelona, Ricard Parés, va ser nomenat nou President del Consell. En la votació, que va ser aprovada per unanimitat, també es va nomenar l’actual president del Col·legi de Girona, Ramon Cedó, com a vicepresident del Consell, a Miquel Molins com a secretari i Joan Prous com a tresorer, aquest darrer repetint en el càrrec.

En els quatre anys que ara inicia al capdavant del CCVC, Ricard Parés s’ha proposat com a principals objectius posar en valor la professió veterinària i posicionar el Consell com a interlocutor de la professió davant l’Administració.

Així mateix, Parés donarà continuïtat al treball i projectes de l’anterior presidenta, Cori Escoda, especialment en el concepte “One Health” (Una Sola Salut), que triangula salut humana, animal i mediambiental; i que ha de fer de clau perquè els veterinaris ocupin el lloc que els correspon en la Salut Pública.

Seguint la línia iniciada en el Col·legi de Barcelona, Parés vol prioritzar la transparència en la gestió de Consell, la participació activa de tots els membres de la Junta, i la unitat de tot el col·lectiu veterinari per defensar la professió.