COVB

Actualitat/ Notícies

Reobertura presencial del COVB: particularitats

07/05/2020

Com sabreu, el passat 16 de març el COVB atenent a les greus circumstàncies derivades de la COVID-19, i a les recomanacions de l’administració i sanitàries, va passar a atendre els col.legiats mitjançant teletreball, per via telefònica i per correu electrònic. Posteriorment, des del 24 d’Abril es va reemprendre la venda de material a través de les comandes on-line i l’enviament per missatgeria. Durant aquest període, us hem estat atenenent i donant tot un seguit d’informació tant dels temes col.legials com dels temes relacionats més específicament amb la COVID-19.

La situació actual i els criteris marcats per l’administració ens ha fet plantejar la reobertura parcial presencial del COVB, però amb les mesures addicionals de prevenció, de protecció, organitzatives i d’escalament adequades.

Així doncs, a partir del proper dilluns 11 de Maig, la seu del COVB romandrà oberta amb els següents criteris:

– Es segueix mantenint el canal telefònic (93.211.24.66) i de correu electrònic (covb@covb.cat) com a preferent per les gestions i consultes col.legials.

– Es segueix mantenint el repartiment de material exclusivament per missatgeria.

– L’atenció presencial a la seu del COVB tindrà el següent horari: 9-14 i 16-19 hores, i atenent a les disposicions actuals tindrà les següents característiques:

-l’atenció al col.legiat serà exclusivament amb hora convinguda (cita prèvia). Cal reservar hora mitjançant l’adreça covb@covb.cat

-es reserva la franja horària d’11 a 12 hores per l’atenció als col.legiats de més de 65 anys (igualment amb cita prèvia)

-es destinarà exclusivament la planta baixa de la seu del COVB per fer l’atenció presencial al col.legiat (sense que aquesta zona tingui funcions de sala d’espera)

– Les consultes jurídiques es mantenen per via correu electrònic o telefònic.

– Les consultes laborals es mantenen amb Sellarés Assessors.

– Les comunicacions institucionals es mantenen via el correu electrònic presidencia@covb.cat

Com veieu, aquesta represa parcial del treball presencial està subjecta a tota la normativa vigent actual i té com objectiu donar les màximes garanties de prevenció tant dels col.legiats com dels treballadors del COVB.