COVB

Actualitat/ Notícies

Proposta de vídeo per conscienciar a la ciutadania de la importància de respectar les mesures d’higiene i distanciament

14/09/2020

04 de Setembre de 2020 – 

Benvolguts col·legiats i col·legiades,

Des del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya i els quatre col·legis volem seguir contribuint a la gestió de la pandèmia declarada arran del COVID-19. Els veterinaris som professionals sanitaris i som essencials, com va quedar demostrat durant el confinament, i ara volem ser exemplars.

Volem fer un vídeo per conscienciar a la ciutadania de la importància de respectar les mesures d’higiene i distanciament i omplir les xarxes socials amb les imatges de tots i totes. Volem que sigui de tot el col·lectiu: veterinari de camp, veterinari clínic, d’escorxador, d’inspeccions, de laboratori…

Us animem a que ens envieu fotografies al vostre lloc de treball fent alguna d’aquestes accions:

– Guardant la distància entre persones: entre el personal veterinari i els clients o entre els mateixos veterinaris (a la granja, a la clínica, als escorxadors, etc.)

– Amb la mascareta ben col·locada: cobrint completament el nas i la boca

– Rentant-vos les mans amb gel hidroalcohòlic o amb aigua i sabó

Nosaltres editarem les imatges rebudes ​(en seleccionarem el màxim nombre possible) i us farem arribar el vídeo per a què el pugueu compartir, reenviar, visualitzar… És una manera de subratllar la importància de seguir aquestes pautes i de ser un exemple.

 

Important: 

S’hauria d’evitar l’aparició de menors als vídeos, ja que la Llei de Protecció de Dades és restrictiva en aquests temes.

Amb la participació i l’enviament d’imatges, les persones que apareixen autoritzen la difusió d’aquest vídeo a les plataformes digitals, com les xarxes socials, amb l’objectiu de conscienciar sobre les pautes d’higiene i distanciament.

 

Requeriments tècnics: 

– Els arxius poden ser en blanc i negre i en color

– El format ha de ser horitzontal

– La resolució ha de ser de 640 x 360 píxels (com a mínim)

 

Desitgem que aquesta proposta us sembli interessant i us animeu a participar. Podeu enviar les vostres imatges al correu dels respectius col·legis, a partir de la rebuda d’aquest correu i fins el 13 de setembre del 2020.

 

Gràcies per la vostra col·laboració,

 

Cori Escoda,

Presidenta,